salam..
pada minggu kedua untuk kelas international cuisine ni..
ktorg belajar tentang masakan negara Italy..
so mcm biasa la kan,kena bangu awal2 pagi tuk g kelas..
memg mengantuk gilerrr ar aku rasa..
so malas aku nak berceloteh panjang lebar,minggu ni ktorg belajar 4 jenis masakan Italy..
- Parmagiana di Malanzane
- Seafood Rissoto
- Frittata di pasta
- Chicken Caciattore
so aku nak tunaikan janji yg tak dilaksanakn lagi,kan entry part 1 aku lum masukkan masakan Perancis kan,ok,nikmati la gambar2 masakan Perancis .. ;)
Braised Lamb Shank with Rosemary Sauce
French Onion Soup
Pan Fried Chicken Breast with Orange Sauce + Potato Au Gratin + Ratatouille
wau bestnyer... akak kagum ngan orang pandai masak omputihni..
ReplyDeletehahaha ni pun ktorg belajar sebb fatin amik kulinari arts..
ReplyDelete