Followers

October 22, 2012

McDonald's~

Salam...
Tadi TERtengok gambar kat fb McDonalds Malaysia pasal benda alah ni haaaa...
Nampak sedapppppp mcm nak try tp ngah diet lak camne ni :(


McWRAP!!!!!! wahhh! nampak cam menarik kan (padahal nanti beli mest sayurnya berterabur)
tapi benda alah ni hanya ada kat Mcd tertentu je.. meh aku bgtau kat Mcd mana je ada:


1. Citta Mall
2. Kota Kemuning
3. Bandar Tun Hussein Onn DT
4. Mutiara Dsara
5. Petronas Ampang
6. PKNS Shah Alam
7. Prima Saujana
8. Subang DT
9. Tmn Sri Andalas
10. Tesco Puchong
 

ni kalau kat tempat korg x tersenarai mesti korg kecewa kan hehehe...
yg best kat tempat aku ada.. weeehooooo!!!
pastu ni ada lagi satu pasal mcd
nyumnyumnyumnyum!!!!!


COFFEE WITH OREO COOKIES 
COFFEE INDULGENCE with OREO CRUNCH
SUPREME MCFLURRY MALTY MILO WITH CEREAL GODNESS 

nama semua cam gempak kan? hehehehe
kalau ada yang dah try comment la ye sedap ke x sedap ke,
murah ke mahal ke (menabung itu penting!) ;P

11 comments:

  1. nanti boleh la kirim tolong kau belikan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah boleh2,upah duit minyak skali hahaha

      Delete
  2. Makan kat atastu tak adelah teliur mane. yang multhy choclate ni ahh, meleleh dah tengokk. Btw, visit me back eykaee.blogspot.com & zulaikhaamieliaa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe biasa la bila nafsu menguasai diri,makanan yg xsedap pun nampak sedap heheh ..
      ok nanti sy singgah ok ;)

      Delete
  3. seyes lapar nie..kikiki. btw SM done follow sini jemput singgah ke blog kalau sudi, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok da follow ...
      salam perkenalan juga ;)

      Delete
  4. huhu kesian kat orang yg sedang berpuasa... lapar plak lepas baca entry awak =)

    ReplyDelete